Ansettelser i Capus Midt

Publisert: 01. mai 2024

Siv Schøning starter som daglig leder i Capus Midt fra 1. september

Siv Schøning tar over som daglig leder i Capus Midt, mens Geir Fosland fortsetter som seniorrådgiver. Begge starter i stillingene 1. september.

Siv Schøning kommer fra stillingen som CSO i NTE, hvor hun har vært leder for salg, rådgivning og marked. Med tidligere roller som salgssjef og markedssjef i NTE, salgsleder i Smart Media, og salgssjef i Trønder-Avisa, bringer Siv med seg verdifull erfaring og en god forståelse av trøndersk næringsliv.

– Jeg ser fram til å bli en del av Capus familien og gleder meg til å bidra til å rekruttere viktig kompetanse til Innherred og Trøndelag, sier Siv Schøning.

Geir Fosland fortsetter som seniorrådgiver i Capus Midt

Geir Fosland har vært sentral i arbeidet med å etablere Capus Midt. Han har hatt rollen som daglig leder, og fortsetter å jobbe med rekruttering som seniorrådgiver. Geir har lang erfaring innen rekruttering og HR fra stillinger i blant annet Capus AS, Glasspaper People, CapGemini, Insider Facility Services, og Adecco. Siden 2019 har han jobbet i Smart Norway, som er med på eiersiden i Capus Midt.

– Det har vært gøy å være med på etableringen av Capus Midt, og jeg ser fram til at vi blir to heltidsansatte i selskapet fra høsten av, sier han.

Både Siv og Geir vil jobbe tett med resten av Capus konsernet som har hovedkontor i Oslo. Her har de tilgang til et stort kompetansemiljø og tekniske løsninger. Dette vil også komme kundene til gode.

Siv og Geir vil ha kontorsted på InnoCamp i Steinkjer og Digs i Trondheim.

Pressebilder:

Bilder kan brukes fritt så lenge bildene krediteres Camerat.