Capus satser på Midt-Norge!

Publisert: 03. november 2023

Capus satser i Trøndelag

Smart Norway bidrar til at Capus etablerer seg i Trøndelag. Blir en del av miljøet sammen med på InnoCamp på Steinkjer og Digs i Trondheim.

– Midt-Norge har et spennende næringsliv og jeg ser frem til å jobbe med å styrke arbeidskraften for regionen, forteller daglig leder i Capus Midt AS, Geir Fosland.

Capus er Norges ledende kompetansemiljø innen rekruttering og har hovedkontor i Oslo. I samarbeid med konsernet Smart Norway, etablerer selskapet seg nå på Steinkjer og oppretter Capus Midt AS. Selskapet har kontorplass på InnoCamp på Steinkjer og er samlokalisert med de andre selskapene under Smart-paraplyen. Capus Midt vil også ha tilhold i Smarts lokaler på Digs i Trondheim.

– Capus er veldig fornøyd med å etableringen av et nytt kontor og kompetansemiljø i Midt-Norge. De siste årene har vi erfart at behovet for lokal kjennskap og nettverk øker, og det er derfor riktig for Capus at vi imøtekommer kundenes behov, forteller daglig leder i Capus AS, Bjørn Gjølme.

Rekrutterer med lang erfaring

Ny daglig leder i Capus Midt, Geir Fosland, har jobbet med rekruttering i store deler av sitt yrkesaktive liv. Siden 2019 har han vært tilknyttet Smart-konsernet.

Med god lokalkunnskap om midt-regionen, samt et sterkt apparat i ryggen gjennom sitt tette samarbeid med Capus´ hovedkontor i Oslo, skal Fosland sørge for at Capus vinner flere rammeavtaler og har bedre lokal forankring i Midt-Norge og nordover i landet.

– Capus har allerede mange store kunder innen helse, teknologi og fagspesifikke stillinger. Gode teknologiske løsninger, en solid CV-base med kandidater som ønsker å jobbe i regionen, samt en stor researchavdeling, gjør at vi allerede har levert gode resultater til våre kunder, forteller Fosland.

Nå gleder han seg til å ta fatt på flere spennende prosjekter og bidra til at flere private og offentlige aktører i regionen får dekket et økende behov for arbeidskraft.

Første avtale på plass

Capus Midt er allerede veletablert og Fosland kan vise til flere avtaler: – Vi er i gang med lederrekruttering for Steinkjerbygg og to senioringeniør-stillinger for Epcon Evaporation Technology i Trondheim.

Etter å ha bistått flere Trondheimsfirmaer, blant annet Epcon Evaporation Technology med å hente inn spisskompetanse, ser han nå fram til å hjelpe Steinkjerbygg med å finne ny leder for byggdrift.

Smart-konsernet på eiersiden

Alexander Støvik Kjølstad, daglig leder i Smart Norway AS, er veldig fornøyd med at Capus har etablert seg på Steinkjer.

Konsernet har flere datterselskap, blant annet Smart Media, Stækk, Camerat og Forenkla. De er også investorer i droneteknologiselskapet Biodrone. Støvik Kjølstad mener et rekrutteringsselskap som Capus passer godt inn i miksen: – Vi ønsker å være en aktiv eier. Det at vi nå kan bistå med å trekke nasjonale bedrifter til å etablere seg på Steinkjer, og i tillegg få muligheten til å bli med inn på eiersiden, er noe vi er veldig fornøyde med.

Selv om det foreløpig er få i regionen som kjenner til selskapet, er Capus store i nasjonal sammenheng. Nylig etablerte de seg også i Sverige.

– Hvis Innherred, Steinkjer og Smart skal vokse i årene framover, trenger vi å rekruttere riktig kompetanse til riktig tid. Da er det viktig å ha tilgang på kompetansen både lokalt og regionalt. Det får vi nå som Capus etablerer seg i regionen, avslutter Støvik Kjølstad.

Ta kontakt

Geir Fosland
Dalig leder, Capus Midt AS
+47 932 42 115
[email protected]

Pressebilder: